OVER ONS

Ingeborg Herdingh

Ingeborg Herdingh (1968) is organisatie-psycholoog, coach, gecertificeerd kundalini yoga docente, oprichter van Yoga Leadershipjourneys en tevens eigenaar van IH Leadershipjourneys . Eerder heeft ze gewerkt bij de Baak, management centrum VNO-NCW en bij ING in diverse advies- en managementfuncties.

Ingeborg doet niets liever dan mensen ondersteunen en inspireren bij de ontwikkeling van hun persoonlijk leiderschap. Bij het leven en werken vanuit wat er voor hen echt toe doet. Waarin ze vrij en ontspannen zichzelf zijn en daarmee ten diepste van waarde voor anderen.

Vanuit het motto:

Free yourself

To be yourself

Share yourself

And serve the world

Wat haar drijft bij het organiseren en leiden van Yoga Leadershipjourneys is haar eigen ervaring met de kracht en werking van Kundalini yoga, haar passie voor reizen en het besef van de helende werking van de natuur. De combinatie van werken aan persoonlijke groei in een setting van plezier, lichtheid en ontspanning maken de journeys een bijzondere belevenis voor deelnemers en haarzelf.

"Creation is ready to serve you, if you just be you."

Yogi Bhajan


Lotte Lancee

Lotte Lancee (1983) is opgeleid tot gestaltherapeut, heeft een coachpraktijk in Utrecht voor een aantal dagen in de week en is daarnaast een ondersteunende duizendpoot voor coaches en trainers. Dit laatste doet zij voornamelijk vanuit haar huis in Culemborg.

Lotte ondersteunt Ingeborg met de administratie van Yoga Leadershipjourneys & IH Leadershipjourneys en zorgt ervoor dat alles achter de schermen draait.. Lotte is voornamelijk online aanwezig en haar zal je waarschijnlijk niet live ontmoeten. Wel kan het zijn dat je haar aan de lijn krijgt of per e-mail spreekt.

"The moment you value yourself, the whole world values you."

Yogi Bhajan