OVER ONS

Ingeborg Herdingh

Ingeborg Herdingh (1968) is organisatie-psycholoog, gecertificeerd kundalini yoga docente, oprichter van Yoga Leadershipjourneys en tevens partner van The Human Effect. Eerder heeft ze gewerkt bij de Baak, management centrum VNO-NCW en bij ING in diverse advies- en managementfuncties.

Ingeborg heeft een passie voor het ontwerpen en begeleiden van diepgaande verandering in organisaties, leiderschaps- en professionaliseringstrajecten, het werken met (management)teams en persoonlijke coaching. Ze wil bijdragen aan een klimaat in organisaties waarin mensen zich kunnen openen voor zichzelf en anderen en (persoonlijk) leiderschap durven tonen. Een resultaatgerichte omgeving waarin er ook genoeg veiligheid is om onderliggende emoties en kwetsbaarheid te kunnen delen, zodat het creatieve potentieel tot bloei kan komen.

Wat haar drijft bij het organiseren en leiden van Yoga Leadership journeys is haar eigen ervaring met de kracht en werking van Kundalini yoga, haar passie voor reizen en het besef van de helende werking van de natuur. De combinatie van werken aan diepgaande transformatie in een setting van plezier, lichtheid en ontspanning maken de journeys een bijzondere belevenis voor deelnemers en haarzelf.

www.humaneffect.nl
ingeborgherdingh.blogspot.nl

"Creation is ready to serve you, if you just be you."

Yogi Bhajan


Sandra Jacobs

Sandra Jacobs (1972) is gecertificeerd Kundalini yoga en Yin yoga docente en geeft Kundalini yoga in Breda. Tevens is ze opgeleid tot ademcoach en shiatsu masseuse. Na jarenlang evenementen te hebben georganiseerd voor de zakelijke markt is zij zich volledig gaan richten op het geven van yogales. Ook heeft ze een passie voor reizen en een aantal jaren als reisbegeleider in Azië gewerkt.

Ze wil mensen door yoga, ademtherapie en shiatsu massage in contact brengen met hun eigen kracht en potentie. Inmiddels is Kundalini yoga voor Sandra een levensstijl geworden waarbij ze niets liever wil dan deze passie overbrengen.

Sandra ondersteunt Ingeborg tijdens de journeys. Tevens verzorgt zij de contacten in het voortraject en tijdens de journeys kan Sandra een ontspannende shiatsu massage verzorgen.

www.yoga-san.com

"The moment you value yourself, the whole world values you."

Yogi Bhajan


Annemiek Moeskops

Annemiek Moeskops is leiderschapstrainer, oprichter van Amness en gecertificeerd kundalini yoga docente.

Diepgang, verbinding vanuit contact, echtheid en een positieve insteek kenmerken de aanpak van Annemiek. Werkend vanuit essentie naar concrete resultaten, weet zij het juiste punt te raken. Voor een individu, team, groep of organisatie kan ze echt iets betekenen. De meeste voldoening geeft het haar als de beloofde resultaten en leerdoelstellingen worden gehaald en ook het proces op een prettige en soepele manier verloopt.

Haar jarenlange ervaring als topsporter, het begeleiden van topsporters naar de Olympische Spelen en haar opgebouwde expertise als Leiderschapstrainer maken haar een ervaren senior trainer en coach.

Zij heeft Economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, en is afgestudeerd op het thema 'Leiderschap in Ontwikkeling'. Sinds 1998 is zij verbonden aan de Baak Managementcentrum VNO-NCW en richt ze zich op de ontwikkeling en innovatie van leiderschapprogramma's. Haar expertise is Emotioneel Intelligent Leiderschap en (team)coaching in combinatie met de werking van yoga.

www.amness.nl

"If you don't go within, you go without."

Yogi Bhajan