MAROKKO

LEADING THROUGH SILENCE

Soms is het tijd voor stilte. Om even helemaal niets te hoeven. Niet bezig te zijn met de ander. Niet te hoeven praten als je dat niet wilt. Een week van inkeer en bezinning. Om de turbulentie van het dagelijkse (werk)leven te verwerken, een plek te geven en tot nieuwe inzichten en focus te komen. Een week met een overvloed van stilte, rust en ruimte, waarin je alle aandacht en tijd hebt voor je innerlijke wereld. Een week waarin je, juist door de stilte, kunt ervaren wat er allemaal in jou beweegt. Een week waarin je op een fijne plek aan een riviertje in de bergen kan mediteren op het stromende water. Stroming die steeds maar doorgaat terwijl jij jezelf steeds meer
kunt gaan ervaren als de stille getuige van dit alles en zo tot rust komt. Een week waarin de stilte, gezond en lekker eten, yoga en een persoonlijk programma ondersteunend zijn aan jouw welzijn en persoonlijke en professionele ontwikkeling. Heb je hier zin in? Voel je dat dit precies is wat je nodig hebt? Ga dan mee met ons mee op onze reis naar Marokko!

‘Leading through silence' is een persoonlijke leiderschapsreis die de paradox van stilte en beweging verkent vanuit verschillende perspectieven. Dit helpt je om vanuit je hart, met een heldere focus en in balans te zijn en richting te geven aan alles wat er van je gevraagd wordt in de turbulentie van het dagelijkse (werk)leven. In ‘sharing' met anderen, op beperkte momenten, kun je herkenning en bekrachtiging vinden.

We maken gebruik van de methoden, wijsheid en transformerende kracht van Kundalini yoga. Dit is een oude en krachtige yoga traditie uit India en wordt ook wel de yoga van bewustzijn genoemd. Het versterkt alle aspecten van je lichaam en geest door het vrijkomen van jouw levenskracht. Je wordt er energiek, ontspannen, flexibel en vrolijk van. En je hoeft er niet eens lenig voor te zijn!

Kenmerkend voor deze vorm zijn de dynamische oefeningen, diepgaande meditaties, aandacht voor de adem en het gebruik van mantra's en muziek.

Er is ruim voldoende tijd om in de stilte te verwijlen op een van de vele plekjes aan de rivier, om te zwemmen, te lezen, te wandelen of je te laten verwennen met bijvoorbeeld een (voet)massage of hammambehandeling. Een uitstapje naar Marrakech is mogelijk als je daarvoor kiest.

WAT WE BIEDEN:

• Een persoonlijk ontwikkelingstraject met stilte, yoga en meditaties • Praktische informatie over de yoga-lifestyle • Individuele coaching • Stilte wandeling door de bergen • Een eenvoudige, maar mooie en sfeervolle lokatie met zwembad: Salama Ayurveda • Eenvoudige eenpersoonskamers met eigen douche/ wc • Gezond en lekker vegetarisch eten volgens de yogalifestyle (3 maaltijden per dag, all inclusive) • Transfer van- en naar de luchthaven in Marrakech

MOGELIJKHEID TOT HET AANVULLEND BOEKEN VAN:

1. Wellness arrangement, € 125-, bestaande uit: Voetenbad massage in de rivier • Hammambehandeling • Full body massage

2. Middag excursie/ transfer naar Marrakech, € 30,-

3. Vooraf of na het programma: woestijnexcursie (min. 4 deelnemers) inclusief transport, dromedaris, nomadentent en alle maaltijden: 2 dagen / 1 nacht: € 190,- • 3 dagen / 2 nachten: € 250,-

WEEK

Er worden momenteel geen reizen naar Marokko aangeboden.

KOSTEN

Privé: € 1.250,- exclusief 9% BTW en reiskosten

Zakelijk (zzp): € 1.500,- exclusief 9% BTW en reiskosten

Zakelijk (organisatie): € 2.000,- exclusief 9% BTW en reiskosten