JOURNEYS VOOR ORGANISATIES

JOURNEYS OP MAAT VOOR ORGANISATIES

Wil je je organisatie of team op een inspirerende manier leiden naar de toekomst? Met elkaar tot hernieuwde focus en energie komen? Of zoek je naar een manier om de kracht, samenwerking en vitaliteit van je MT, (directie)team of organisatie te verbeteren? Maak je je zorgen over de gezondheid van je medewerkers in verband met hoge werkdruk en wil je investeren in preventie van ziekteverzuim? Of wil je het zelfsturend vermogen en persoonlijk leiderschap van en binnen je team vergroten?

Voor deze of soortgelijke vraagstukken maken wij korte en langere programma's en journeys op maat in Nederland of het buitenland. We hebben ruime ervaring in het begeleiden van organisatie- team- en leiderschaps-trajecten en hebben ons tevens gespecialiseerd in de kracht en werking van Kundalini yoga*.

Door deze beide expertise-velden te verbinden kan sterpersoonlijke groei plaatsvinden en worden duurzame resultaten bereikt.

We werken op mooie locaties in de natuur en besteden ook aandacht aan gezond en lekker eten. Mensen gaan daarna geïnspireerd en opgeladen weer aan het werk.

*Kundalini yoga is een oude en krachtige yoga traditie uit India en wordt ook wel de yoga van bewustzijn genoemd. Het versterkt alle aspecten van lichaam en geest door het vrijkomen van levenskracht. Kenmerkend voor deze vorm zijn de dynamische oefeningen, diepgaande meditaties, aandacht voor de adem en het gebruik van mantra's. Je hoeft er niet lenig voor te zijn.

Heb je interesse? Neem contact met ons op.

"If your presence doesn't work, neither will your word."

Yogi Bhajan