TENERIFE

LEADERSHIP VITALITY PROGRAM

Verlang je naar een week voor jezelf waarin je nieuwe energie en inspiratie opdoet, alle dagelijkse stress kan loslaten, je kan laven aan de kracht en schoonheid van de natuur en met innerlijke rust en vitaliteit weer naar huis gaat? Een week naar het ruigere, indrukwekkende noord-westen van Tenerife, waarin je een innerlijke reis maakt om jouw persoonlijke weg te vinden naar meer gezondheid, energie en voldoening in het dagelijkse (werk)leven?

Ga dan met ons mee op deze bijzondere journey!

We combineren in deze reis Kundalini yoga met een leiderschaps-ontwikkelingstraject. Hierbij is er overigens ook nog ruim voldoende tijd over om te zwemmen, te wandelen, te lezen, Tenerife te verkennen, voor een heerlijke massage of om gewoon niets te doen…

Het leiderschaps-ontwikkelingstraject bestaat uit een aantal stappen die je gedurende de week doorloopt en die je helpen vanuit een dieper bewustzijn over wie je bent, welke (energetische) gebieden in jou en jouw (werk)leven stromen en stagneren, tot een plan te komen voor het vergroten van jouw vitaliteit, creativiteit en plezier in het werk en in je privéleven. Met deze (hernieuwde) energie en levendigheid kun je op jouw beurt weer anderen inspireren en dienen. De impact van jouw persoonlijk leiderschap wordt vergroot.

Kundalini yoga is een oude en krachtige yoga traditie uit India en wordt ook wel de yoga van bewustzijn genoemd. Het versterkt alle aspecten van je lichaam en geest door het vrijkomen van jouw levenskracht. Je wordt er energiek, flexibel, ontspannen en vrolijk van. En je hoeft er niet eens lenig voor te zijn!

Kenmerkend voor deze vorm zijn de dynamische oefeningen, diepgaande meditaties, aandacht voor de adem en het gebruik van mantra's.

WAT WE BIEDEN:

• Een mooie locatie met zwembad op een bijzondere plek in de bergen: Mandala de Masca • Ruime éénpersoonskamers met eigen badkamer en wc • Gezond en lekker vegetarisch eten volgens de yogalifestyle (3 maaltijden per dag) • Elke ochtend, middag en avond yoga en meditaties, als onderdeel van een leiderschaps-ontwikkelingstraject • Individuele coaching • Mogelijkheid tot massage (tegen betaling)

WEEK

Er worden momenteel geen reizen naar Tenerife aangeboden.

KOSTEN

Privé: € 1.250,- excl. 9% BTW en reiskosten. Incl. éénpersoonskamer met eigen badkamer en wc.

Zakelijk (zzp): € 1.500,- excl. 9% BTW en reiskosten. Incl. éénpersoonskamer met eigen badkamer en wc.

Zakelijk (organisatie): € 2.000,- excl. 9% BTW en reiskosten. Incl. éénpersoonskamer met eigen badkamer en wc.