VLODROP - 2024

WALKING THE PATH

Persoonlijk leiderschapsprogramma

To know the Way

we go the Way

We do the Way

the way we do

the things we do...

(The Tao of Pooh)

Verlang je naar een midweek met tijd voor jezelf, reflectie en bezinning, yoga en meditatie in combinatie met wandelen op een prachtige plek in de natuur? Om al wandelend te ervaren wat jou op dit moment beweegt? In stilte en samen met anderen? Om vanuit rust en ruimte tot jouw essentie te komen en van daaruit tot nieuwe focus voor de komende periode? We maken allemaal een innerlijke reis en iedere stap die we zetten is daarin van waarde. Spreekt je de combinatie van wandelen, yoga en een persoonlijk leiderschapsprogramma je aan? Ga dan mee met ons mee naar Vlodrop!

We bieden een persoonlijk leiderschapsprogramma met yoga, meditatie, wandelingen, inspiratie en reflectie, aangevuld met persoonlijke coaching. Daarnaast is er ook nog voldoende tijd over om te ontspannen, te zwemmen in het binnenzwembad, naar de sauna te gaan, te lezen, voor een heerlijke massage of om gewoon even niets te doen…

We maken tijdens deze reis gebruik van de methoden, wijsheid en transformerende kracht van Kundalini yoga. Dit is een oude en krachtige yoga traditie uit India en wordt ook wel de yoga van bewustzijn genoemd. Het versterkt alle aspecten van je lichaam en geest door het vrijkomen van jouw levenskracht. Je wordt er energiek, ontspannen, flexibel en vrolijk van. En je hoeft er niet eens lenig voor te zijn!

Kenmerkend voor deze vorm zijn de dynamische oefeningen, diepgaande meditaties, aandacht voor de adem en het gebruik van mantra’s.

WEEK

Zondag 16 juni - donderdag 20 juni 2024

WAT WE BIEDEN

  • Persoonlijk leiderschapstraject met yoga en meditaties
  • Fijne wandelingen als onderdeel van het programma
  • Individuele coaching
  • Een comfortabel hotel in de natuur: Boshotel Vlodrop
  • Ruime en mooie éénpersoonskamers met eigen badkamer
  • Gezond en lekker vegetarisch eten volgens de yogalifestyle. (3 maaltijden per dag)
  • Gratis gebruik van de faciliteiten van het wellnesscenter “Vita Allegra”; het binnenzwembad, de zwembadsauna en de professionele fitness-accommodatie.
  • Tegen betaling zijn massage en/ of beautybehandelingen mogelijk.

KOSTEN

Privé: € 1.040,- inclusief BTW en exclusief reiskosten

Zakelijk: € 1.195- exclusief 9% BTW en reiskosten

INFORMATIE EN AANMELDING

Ingeborg Herdingh: 06 51989739