VLIELAND - 2021 / 2022

RELEASE, RELAX, RECHARGE!

Persoonlijk leiderschapsprogramma

Verlang je, midden in dit turbulente jaar vol verandering en onzekerheden waarin veel van ons aanpassingsvermogen en onze veerkracht gevraagd wordt, naar een midweek met tijd voor je zelf, bezinning, yoga en meditatie, op een heerlijke plek aan zee? Om de rust en ruimte (en wind door je haren) te ervaren om tot de essentie te komen van wat jou op dit moment beweegt en van daaruit tot nieuwe focus te komen voor de komende periode? Een focus die je helpt jouw persoonlijke balans te vinden te midden van alles wat van je gevraagd wordt, zowel in werk als privé. Een focus die je ondersteunt om ontspannen, gelukkig en vitaal de komende periode in te gaan. Zeg je hier ‘ja' tegen? Ga dan mee met ons mee naar Vlieland!

We bieden een persoonlijk programma met yoga, meditatie, theorie, inspiratie en reflectie, aangevuld met persoonlijke coaching. Daarnaast is er ook nog voldoende tijd over om te ontspannen, heerlijk langs het strand te wandelen, naar de sauna te gaan, te lezen, Vlieland te verkennen, voor een heerlijke massage of om gewoon even niets te doen…

We maken tijdens deze reis gebruik van de methoden, wijsheid en transformerende kracht van Kundalini yoga. Dit is een oude en krachtige yoga traditie uit India en wordt ook wel de yoga van bewustzijn genoemd. Het versterkt alle aspecten van je lichaam en geest door het vrijkomen van jouw levenskracht. Je wordt er energiek, ontspannen, flexibel en vrolijk van. En je hoeft er niet eens lenig voor te zijn!

Kenmerkend voor deze vorm zijn de dynamische oefeningen, diepgaande meditaties, aandacht voor de adem en het gebruik van mantra's.

WAT WE BIEDEN:

• Persoonlijk leiderschapstraject met yoga en meditaties • Individuele coaching • Een prachtig hotel aan zee: Hotel Seeduyn • Ruime en mooie éénpersoonskamers met eigen badkamer (indien je samen boekt is eentweepersoonskamer ook mogelijk met korting) • Gezond en lekker vegetarisch eten volgens de yogalifestyle. (3 maaltijden per dag)

Mogelijkheid tot sauna (€ 15,- per dagdeel) en verschillende wellness behandelingen (tegen betaling)

WEEK 2021

Zondag 24 oktober t/m donderdag 28 oktober 2021

WEEK 2022

Zondag 10 april t/m donderdag 14 april 2022

Zondag 13 november t/m donderdag 16 november 2022

Bootafvaart Harlingen om 14.00 uur, vertrek 11.45 vanaf Vlieland.

KOSTEN

Privé € 995,- inclusief BTW en exclusief reiskosten

Zakelijk € 1.150,- exclusief 9% BTW en reiskosten

Korting tweepersoonskamer € 125,- pp

Mogelijkheid tot upgrade naar kamer met zeezicht voor € 25,- pp per nacht.