LIMBURG - 2024

AYURVEDA INTENSIVE

WERK AAN JE VITALITEIT DOOR DE YOGA EN AYURVEDA LIFESTYLE

Januari 2024

Heb je zin in een goede start van het jaar om met meer inzicht en wijsheid aan je eigen gezondheid en welzijn te werken? Op een manier die bij jouw lichaam en ziel past? In een fijne combinatie met yoga en meditaties en ontspanning?

In deze driedaagse reis op een mooie locatie in Limburg, maak je kennis met de eeuwenoude Ayurveda Wijsheid. Deze leer geeft je handvatten om te werken aan je emotionele en fysieke vitaliteit.

We bieden een informatief en praktisch programma met yoga, meditatie, theorie, inspiratie en reflectie, aangevuld met persoonlijke consultatie. Daarnaast is er ook nog voldoende tijd over om te ontspannen, te wandelen, voor een heerlijke massage of om gewoon even niets te doen…

Na afloop van deze Ayurveda intensive heb je meer inzicht hoe je op zo’n manier kunt leven dat je je gezond en weldadig kan voelen, zowel emotioneel als lichamelijk. Je krijgt meer inzicht in je onbalans en vooral ook heel veel praktische richtlijnen hoe je weer in balans kunt komen. Je gaat naar huis met heldere adviezen, tips passend bij jouw situatie en een aantal lekkere recepten om direct mee aan de slag te gaan.

We maken tijdens deze reis gebruik van de methoden, wijsheid en transformerende kracht van Kundalini yoga. Dit is een oude en krachtige yoga traditie uit India en wordt ook wel de yoga van bewustzijn genoemd. Het versterkt alle aspecten van je lichaam en geest door het vrijkomen van jouw levenskracht. Je wordt er energiek, ontspannen, flexibel en vrolijk van. En je hoeft er niet eens lenig voor te zijn!

Kenmerkend voor deze vorm zijn de dynamische oefeningen, diepgaande meditaties, aandacht voor de adem en het gebruik van mantra’s.

WAT WE BIEDEN

  • Praktische ayurveda intensive met yoga en meditaties.
  • Individuele consultatie.
  • Een mooie, rustige locatie in het Limburgse Heuvellandschap.
  • Ruime en comfortabele éénpersoonskamers met eigen badkamer.
  • Gezond en lekker vegetarisch eten volgens de ayurveda lifestyle (3 maaltijden per dag).
  • Mogelijkheid tot ayurvedische massage tegen betaling.

PERIODE

Vrijdag 19 januari - zondag 21 januari 2024

KOSTEN

Privé € 675,- inclusief BTW en exclusief reiskosten.

Zakelijk € 750,- exclusief 9 % BTW en reiskosten.

INFORMATIE EN AANMELDING

Ingeborg Herdingh: 06 51989739

of Sylvia Spierenburg: 06 52304655