TWENTE - 2019

LEADING TRANSITIONS

3 days intensive, combining the power and wisdom of Kundalini yoga & Native American tradition

Alles is voortdurend in verandering. In onze omgeving en in onszelf. Transities (overgangen) voltrekken zich permanent. Sommige transities spelen zich in enkele minuten af en andere kunnen jaren in beslag nemen. Het is waardevol om een innerlijk kompas te hebben en weet te hebben van de verschillende fasen die je hierbij kunt onderscheiden en hoe je in dit proces jezelf kunt ondersteunen. De 3 daagse ‘leading transitions' leidt je door deze fasen. Niet alleen mentaal, maar ook emotioneel, fysiek en spiritueel. Deze dagen geven je de mogelijkheid zelf, vanuit een door jou bepaalde intentie, een transitie te ervaren. We gebruiken hierbij gebruik van de wijsheid, methoden en transfomerende kracht van twee wijsheidstradities. Yoga en de Lakota's (Native American). Heb je zin om het nieuwe jaar goed te beginnen en mee te gaan op deze innerlijke expeditie? Meld je dan aan voor deze bijzondere reis!

Dit is een oude en krachtige yoga traditie uit India en wordt ook wel de yoga van bewustzijn genoemd. Het versterkt alle aspecten van je lichaam en geest door het vrijkomen van jouw levenskracht. Je wordt er energiek, ontspannen, flexibel en vrolijk van. En je hoeft er niet eens lenig voor te zijn!

Kenmerkend voor deze vorm zijn de dynamische oefeningen, diepgaande meditaties, aandacht voor de adem en het gebruik van mantra's.

Een zweethutceremonie of inipi is een ritueel dat bedoeld is om te reinigen. Inipi betekent ‘opnieuw leven' Behalve dat je jezelf reinigt op verschillende levels, lichaam, geest, hart en spirit wordt er tijdens de ceremonie verbinding gemaakt met de natuurkrachten: aarde, wind, vuur en lucht.

De hut is gemaakt van wilgentakken in de vorm van een iglo en wordt bedekt met dekens zodat het binnen, als de deur dicht is, helemaal donker is. We zitten in een cirkel rond een pit waar de hete stenen in gelegd worden. Deze stenen worden buiten de hut verhit.

Met oude songs en gebeden creëren we een ruimte waarbinnen iedereen gelijk is en we met een open hart kunnen loslaten wat we niet meer nodig hebben. Deze ruimte beschouwen de natives als ‘de baarmoeder van de aarde'; een universum in het universum. Behalve dat we reinigen vragen we ook om datgene wat we nodig hebben in ons (werk)leven om gelukkig te zijn en versterkt verder te gaan op onze weg.

WAT WE BIEDEN

• Een intens, persoonlijk programma met yoga, meditaties en een zweethutceremonie • Een fijne locatie in Twente, Lattrop-Breklenkamp: Erfgoed Bossem • Ruime éénpersoonskamers met eigen badkamer • Gezond en lekker vegetarisch eten volgens de yogalifestyle • We starten woensdagmiddag om 16.00 uur en we eindigen vrijdagmiddag na de lunch

DATA 2019

Woensdag 23 t/m vrijdag 25 januari 2019

KOSTEN

Privé: € 495,- exclusief 9% BTW en reiskosten

Zakelijk zzp: € 695,- exclusief 9% BTW en reiskosten

Zakelijk (organisatie): € 995,- exclusief 9% BTW en reiskosten